Egyéniben Online, időpont egyeztetéssel!

 

 

A Hellinger Családállítás módszerével a tudatalattiban működő, erőteljes, meghatározó erejű sorsforgatókönyvek feloldása a célunk. Ezek a rejtett minták okozhatnak sikertelenséget munkában, anyagiakban, párkapcsolatban. Fizikai betegségek hátterében is megtalálhatjuk a megbetegítő családi dinamikák rendszerét.  

 

Jelentkezés, bővebb információ emailban dk1011@live.dk
 
 

 

A csoportos családállítás során az oldást kérő személy két-három mondatban elmondja a témáját, majd a csoportból a önmaga helyett megszemélyesítőt választ. A problémához kapcsolódó további családtagokat is egy-egy ember képviseli a csoportból. Helyüket a térben a vezető jelöli ki, vagy megkéri az egyént, hogy kezeit vállukra téve helyezze el őket úgy, ahogy abban a pillanatban érzi. Ezután magától elindul a személyek mozgása, mert érzik és megélik az egyén és a sorsában lévő érzéseket, a probléma gyökérokát képviselő eseményeket, az abból ma is ható, meghatározó energiákat, kötődéseket.  Ezután következik a tudattalan szeretetből fakadó kötődések feloldása, és a tudatos szeretet kialakítása: az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel „visszaadja” annak, akihez az tartozik, gondolkodásmódja ítéletmentessé válik és „elkezdheti” a saját életét.

 

Hogyan működik a Családállítás online?

A Családállítást kérő vezetett meditációban kapcsolódik a családtagokhoz. Ők a meditációban lelki szinten kapcsolódnak az állítást kérőhöz, felszínre hozva a mélyben elrejtett érzéseket, az agyon hallgatott, feloldásra váró konfliktusokat, hogy az azok mögött ható energiák, minták felismerhetők  legyenek és a gyógyító energiák áthassák a család működését, egészségesebb, boldogabb életminőséget adhassanak a család tagjainak. A vezetett meditációban ugyanúgy megnyilvánul a Családban lévő hatalmas gyógyító erő és akarat, ami a család sérült működését a Szeretet Rendje felé mozdítja el, mint ahogy katartikus élményt ad a csoportos család állítás.

Mikor van szükség Családállításra?

- ha valaki felismeri, hogy valamelyik családtagjának az életét követi, bár megpróbálta, de sorozatosan sikertelen az élete megváltoztatására

- amikor valaki azt érzi, hogy nem azonos önmagával, nem találja a helyét az életben

- amikor valaki nagyon jó képességű, törekvő, mégis kudarcokkal teli az élete

- sorozatos betegségek, balesetek megjelenése, normál életvitel mellett

- sorozatosan újraismétlődő szituációk, amit az ember igazságtalannak, indokolatlannak él meg

- új párkapcsolat bevonzásában nehézségek, gyermekvállalási problémák

-  a szexualitás örömteli megélésének a problémái stb.

- elhúzódó gyászfolyamatban, vetélés és abortusz miatti depresszióban

 

Kinek ajánlom az egyéni családállítást:

Az egyéni családállítást azoknak javaslom, akiknek nehéz megnyílni, akik erősen a szoronganak ismeretlenek között. Aki szeretné, ha a problémája bizalmasan lenne kezelve. Azoknak is ajánlom, akiknek jobban megfelel egy-egy alkalommal az egy órás egyéni foglalkozás. 

Ajánlom azoknak is, akik mélyebb szinten szeretnék megismerni az egyéni karmikus hátteret. A feltárt családi dinamika gyógyulni kezd és ehhez plusz segítséget adok a belső gyermek terápiával. Hiszen a felnőtt énünk megértő és belátó tud lenni, de ettől függetlenül a gyermeki énünk személyisége az átélt traumatikus helyzetek miatt további segítséget igényel.

 

Vélemények, ajánlások az egyéni, online családállításról

 

Kedves  Önmagában kutató!
 
Jó szívvel ajánlom Katit, mert nekem nagyon sokat adott és segített egy nehéz időszakomban.
Egy általa vezetett meditációban fény derült arra, hogy miért tér vissza álmomban oly sokszor a zavaros folyó képe, mely kapcsán eljutottunk arra, hogy nekem volt egy testvérem, akiről én nem is tudtam, aki viszont az ismeretlenség homályában volt.
Ezt raktuk rendbe és innentől az ismeretlen testvér megbékélve a sorsával elfoglalta méltó helyét az életemben.
Ezen túl Kati számtalan nagyon jó gyakorlatot ismer, mely mindenki segítségére lehet és nekem nagyon sokat ad/adott. Mondom én ezt, akinek bizony elég kemény a materialista oldala és bizony megkérdőjelez sok mindent.

Csaba

 

 Én Katit azért választottam lelki segítőül, mert úgy éreztem, hogy megbízom benne és azt tapasztaltam, hogy többféle módszert alkalmaz, amivel feltárhatóak és megoldhatóak a lelki elakadások. Skype-os beszélgetéseink során többször Hellingert is állítottunk és közben olyan összefüggésekre is rámutatott, melyeket megdöbbentőnek, de nagyon igaznak éreztem. A meditáció közben végig érződik, hogy energiákkal segít és pillanatok alatt bele tudom élni magam az adott helyzetbe. Bár több Hellinger könyvet is elolvastam, volt olyan állításom, melyben teljesen új szemszögből közelített meg egy adott problémát, tehát az ő tudása, rálátása ebben a témában is sokoldalú. Az állítások után többször volt olyan élményem, hogy valami változott a családi kapcsolataim terén. Régebben a családban sok minden engem érintő negatívumot lenyeltem, elfojtottam, de most már kezdek kiállni magamért. Lelkileg és energetikailag is erősebbnek, magabiztosabbnak érzem magam. Összefoglalva nem könnyű út az önismeret, de ezen az úton Katiban egy megbízható segítőre leltem.

Kriszti

 

Dr. Daubner Béla a Családállításról

a linkre kattintva kérlek megnézheted ezt a videót!

 

Jelentkezés emailban: dk1011@live.dk