Hellinger Családállítás  

Egyénileg, távban

Önsorsrontó sorsforgatókönyvek feltárása, az ehhez kapcsolódó kötés felismerése és feloldása.

 

Belső gyermek terápia

  1. rész A magzati kor

 

Két fő csoportra bontjuk, az egyik az ikertestvér elvesztése miatt átélt trauma, a másik csoportban azok a negatív hatások vannak, mint például az, hogy túl korán vállaltak, vagy nem is akartak, ahogy az anya és az apa érez a megszületendő kicsivel kapcsolatban. Ha az szülők fontolgatják az abortusz lehetőségét, az tudatalatti halálfélelmet okoz. Az anya érzései meghatározóak, mert ha szeretettel is gondol a megszületendő babára – aki Te voltál anno – még lehet, hogy mélyen szomorú valami miatt, mint például egy családtag elvesztése, vagy stresszes más dolgok miatt, anyagi problémák miatt, vagy a párkapcsolati nehézségektől. Az anya szorongása, félelme, szomorúsága vagy elutasítás a részéről mint meghatározó rezgés a fejlődésünket a későbbiekben is korlátozza, mert ez a rezgés, amiből a testünket, az idegrendszerünket felépítettük, ez lesz az alapja az életünknek. Még ha jól mennek is a dolgaink, vissza-visszatérünk ahhoz az életérzéshez, aminek nem is értjük az eredetét, mert a magzati korba nyúlik vissza.

 

Bűntudatot okoz, ha „miattad” kellett összeházasodniuk. Érdekes, hogy az emberek ezt elhiszik. Hogy miattuk. Sok esetben mondom el, újra és újra terápiás konzultációban, két felnőtt ember ha szexel és ha nem védekezik, akkor a következmény az az ő felelősségük. Nem miattad… Ahogy egy gyerek arról sem tehet, ha a szülők együtt maradnak egy rossz kapcsolatban, miatta… Persze nem miatta, hanem azért, mert abban a tévedésben vannak, ez a gyereknek jobb… Pedig a mérgező környezet életfogytiglan többet árt, mint egy többé-kevésbé viharos válás…

 

Bővebben írnék az ikervesztésről, kutatások által derült ki, minden 10. terhesség ikerterhességnek indul, ahol az egyik, vagy esetleg kettő magzat elhal és egyetlen baba születik meg. Ezek a tünetek jó eséllyel jelzik, ikervesztés lehet a háttérben:

 

  • ok nélküli bűntudat

tudattalan keresés, valami fura, állandósult hiányérzet

önsorsrontás, halálvágy

kettő helyett helytáll, félembernek érzi magát

magány

párkapcsolatban halálfélelem, ha a párja nem hozzáférhető azonnal

szakításra való képtelenség, a szakítás az halál

 

 

Ha egy párkapcsolatban mindkét fél ikertestvért vesztett anno, akkor kapcsolatuk eltestvériesedik

ha 3-an voltak az anyaméhben – kell egy harmadik, egy szerető

 

Ha van már 1 gyerek, akkor valami mindig közbejön, hogy a 2. ne születhessen meg. Betegség. Szerető.

Ha undormányos maradvány volt az ikertestvér elhalása után ott az anyaméhben, mert már nagyobb a másik iker, amikor meghal, a tünet:

              ne érj hozzám, nem akarok gyereket

 

Ezek a tünetek, életérzések feldolgozhatóak, a megfelelő oldási technikával. Akkor is érdemes terápiás segítséget kérni, ha az az érzésed, nem vagyok a helyemen, vagy felismerhető egy karmikus mintázat, mint például vezeklés, áldozatiság stb.

 

2. rész A mágikus korszak, a mesevilág

A fejlődésünk korai szakaszában az anya, később maga a család jelenti az egész világot. Ezek a tapasztalatok minél traumatikusabbak, annál inkább meghatározóak és beszűkítőek a későbbiekben.

Olyannyira, hogy a pozitív vagy negatív anya és apa kép rá van vetítve magára az Isten képre, az Univerzumra, Föld anyára, meghatározza mi jár neked, jó és rossz és ezért mi van elvárva tőled, jó és rossz és ahogy a világ bánik veled. Ki van osztva egy szerep rád, ami bár karmikus okból bevállalt, a karma oldásával, a sérült részeink gyógyításával elengedhető.

Az anya lehet tápláló, erős, ősbiztonságot adó vagy félelemmel teli, gyenge, elhanyagoló. Támogató vagy bántalmazó. Amikor szimbólumokkal nyitjuk meg magát az utat a szeretetbe, a visszakapcsolódást az egységbe a tudatalattiból előhívjuk azokat a szimbólumokat, amik például az anyához, az ősbiztonsághoz és annak hiányához kapcsolódik.

A gyógyító szimbólumok három csoportjával és ezek összekapcsolásával tudunk dolgozni. Megjeleníthetjük a világod sérült részét például egy réttel, egy erdővel. Aztán bejönnek a képbe a támogató vagy éppen ellenséges, félelmetes állati lények. Sérülj anya-gyermek kapcsolatnál dolgozunk például pók vagy sárkány szimbólummal, rideg, félelmetes természeti képekkel. Amit a tudatalattid megrajzol. Ezeknek a belső képeknek az átformálása rövid időn belül, erőteljesen hat a külső világra, a bevonzásokra az „ ahogy bent úgy kint ”elve alapján. A harmadik csoportja a gyógyító szimbólumoknak támogatja ezt, ez pedig a szellemi sík lényeinek a behívása, például arkangyalok formájában. Akinek a hitrendszere befogadóbb a tiszta forrás energiára például fény formájában, az tiszta, gyógyító fénnyel tud kapcsolódni.

Az apához való kapcsolódásban történt sérüléseket vagy a szeretet teli kapcsolódás hiányát is gyógyítjuk a szimbólumokkal való munka során. Félelmetes apa kép létrehoztat belső vihart, megmászhatatlan sziklákat és szakadékokat, a félelmetestől a mélyen undorító állati lényekig mint például kígyók, farkasok, patkányok a tudatalatti világában. Az állati szimbólumok tisztán kirajzolnak emberi tulajdonságokat, mint például a fogvicsorító acsarkodás. A természeti szimbólumoknál, még visszatérve az anya képre, maga Föld megjeleníti például a tehetetlenséget, ha megsüllyedtél. Vagy az instabilitást omlások formájában.

Amikor dolgozunk ezekkel a mágikus képekkel, megtapasztalhatod az önátadás felszabadító élményét. Mert át lehet adni és át is kell a problémádat akár az intuíciódnak, a benned élő bölcsességnek vagy a felsőbb világok mestereinek, ha angyalokkal dolgozunk, akkor nekik. A belső képben megjelenő megoldások és azok megvalósítása, az általa kapott felszabadító élmény a világod részévé válik. Visszaépülhet így az elveszett bizalom, mert ha csak a saját erődre támaszkodsz és itt a magasan fejlett személyiség erejére gondolok, bármilyen szintre is jutottál el, jöhet olyan feladat, ami pont arra tanít, hajolj meg alázattal az isteni részed előtt, nyílj meg rá és fogadd be a segítségét. Azok a blokkok, amik pont azért kerültek az utadba, hogy belásd, itt ért véget a csináld magad mozgalom. A majd én egyedül megoldom korlátját elengedve, a megnyílással egy tisztább, erőteljesebb, harmonikusabb világra nyitunk kaput.

 

Vezetett meditáció 

 

Ezen a linken meghallgathatod a Gyógyító Fa meditációmat. Uriel arkangyal támogató erejét kérjük és kapjuk a meditációban, az anyagi biztonság megteremtéséért, a félelmek, görcsök elengedéséért.

 

 

 

Lelki sebek, traumák oldása, gyógyítása vezetett meditációval

Az adott lelki probléma vagy a fizikai betegség okait és a megoldási lehetőségeket különböző típusú meditációkkal és hívóképekkel jelenítjük meg. A hívóképek megjelenítik a legelső elakadást, traumát, amire az egész probléma épül, a tudattalanból érzelmileg és indulatilag telített szimbólumok jönnek a felszínre és jelennek meg a képben. Bármilyen múltbeli emlék újra felidézhető módosult tudatállapotban.

Ahogy a képet megjelenítjük, az ellazult állapot mélyül, a belső kép eleven és színes lesz, ez tovább mélyíti a tudatállapotot. Ezért ha valaki még sohasem meditált, a vezetéssel, a képben történő átéléssel eléri azt a mély állapotot, ahol az indulatok és az érzelmek átdolgozhatóak lesznek.

Nagyon sok esetben a trauma olyan mélyre van elfojtva, hogy éber tudatállapotban nem emlékszünk rá, vagy ha igen, akkor az érzelmi, indulati része le van róla választva, a feldolgozhatatlan rész a probléma megtörténte után feldolgozatlanul a tudattalanba süllyedt.

Ezek a leválasztott részek azonban meghatározzák, hogy a jelenben hogyan tudjuk élni az életünket, valóra váltani a céljainkat, feldolgozni a sebezhetőségünket, létrehozzák a szorongást vagy gúzsba kötő félelmet, sokféle érthetetlen és ésszerűtlen érzelmi reakciót generálnak az irritációtól a dühkitörésig.

Mivel ezeknek az elfojtott részeinknek a tudatunktól való távol tartása jelentős energiát emészt fel, ezért az életterünk sok esetben beszűkül, energiátlan, üres tért hoz létre a mindennapokban. Személyiségtípustól függően hozunk létre pótcselekvéseket, függéseket ennek az ürességnek a betöltésére.

A képi szimbólumok segítségével a súlyos megrázkódtatást okozó történést feldolgozzuk, ezért létre tud jönni a lelki egyensúly. A probléma elfogadása, átdolgozása, a megoldási módszerek készség szintű megtanulása beépül a személyiségbe, megszületik az új személyiség, amit megtanulunk megteremteni saját magunknak. 

 

Utazás előző életbe

Reinkarnációs utazás valamelyik előző életbe, ahonnan maga a probléma ered. Itt van lehetőség a karmikus kapcsolatok felismerésére, az eredeti konfliktushelyzet megélésére. Ezáltal a mostani élet szabadabbá és félelem mentessé tud válni. Amit akkor, ott nem tudtunk megoldani, most már, a jelenlegi tudatossági szintünkön sikerül.

A kategóriák fül alatt olvashatod írásomat ebben a témában. 

 

Önmagunk elfogadása, szeretete, önbizalom építése gyakorlat

A legalapvetőbb hiánya a 21. századi embernek a szeretethiány, a belső békétlenség, a kudarctól való félelem.  

A spirituális munkában is nagy hangsúlyt kap az elengedés, viszont a belső harmónia érdekében az elfogadás gyakorlata ugyanolyan fontos. A feltétel nélküli elfogadás az út része, ami a feltétel nélküli szeretetbe vezet, a kiteljesedés része.
Szeretettel készítettem ezt a 2 részes előadást és gyakorlatot, az elfogadásról, önelfogadásról:
 

 

Belső gyermek meditáció

Ebben a vezetett meditációban a bennünk élő gyermek vágyaival és a félelmeivel foglalkozunk. A bennünk élő gyermek megtapasztalja azokat az érzéseket és élményeket, amik fájdalmas hiányérzetet okoztak neki. Ennek a meditációnak a hatására a felnőtt életünk nyitottabbá válik, a negatív érzések közül feldolgozásra kerül a harag, a szégyen, a bűntudat, a féltékenység, az elhagyatottság, a bánat, a félelem, a csalódás. A ”nekem ez nem jár”, mint sorfogatókönyv átírásra kerül, ahogy meditációban a belső gyermek megkapja azokat a tárgyakat, érzéseket, lehetőségeket és élményeket, amiket annak idején nélkülözött. A belső gyermek világának az átalakulása nagyon gyorsan külső változásokat eredményez, átalakul az anyagi javakhoz való viszonyunk, az emberi kapcsolataink, a szeretet adása és elfogadása, a konfliktusok kezelésének módja, megvalósul egy sikeres, kreatív, harmonikus élet.

 

 

Személyiség részek egyesítése és tudatosítása meditáció

A személyiségünk több darabból áll és ezek a részek egymástól elkülönülnek tudatosságban, probléma megoldó képességben, őszinteségben. Ezek a részek, szerepek a különböző életterületek megélésére, helyzetek kezelésére, emberi kapcsolataink működtetésére alakultak ilyenné és hol az egyikkel, hol a másikkal azonosulunk, annak a helyzetéből éljük meg az adott pillanatot. Problémát nem csak az okoz, ha alacsonyabb fejlettségű részünk átveszi az irányítást, szabadon engedve az indulatokat, kontroll nélkül. Az is komoly problémát okoz, ha két életterület nagyjából egyformán fontos és szemben áll, harcot vív egymással. A belső harc külső döntésképtelenségben, tolerancia hiányban jelenik meg. A meditáció célja a személyiség harmonikus működésének az elérése, a tudatosság növelése. Gyors és ütős változásokat indít be.

 

Belső Mesterrel, Arkangyalokkal és Atlantiszi angyalokkal történő kapcsolat felvétel

A meditáció létrehozza és tágítja a csatornát a belső bölcsesség és az között az én között, aminek éber állapotban tartjuk magunkat. Mit kérhetünk a bennünk élő Isteni Tudatosságtól és az angyaloktól? Válaszokat, irányítást, energiát, testi-lelki gyógyítást. Ez a kapcsolat az, ami kivezet bennünket a zsákutcákból, a mély hullámvölgyekből.

 

Szorongás és félelem feloldó meditáció

A meditációban a félelem tárgya megjelenik szimbólum vagy konkrét személy alakjában. A belső utazás során megkeressük miért jött létre, miben szeretne neked segíteni, hogyan tudjuk baráttá tenni vagy távozásra bírni. Ha rémálmokkal küzdesz, újra nyugodtan fogsz aludni.

 

Félelem, fóbia, pánikroham oldása a lassú lépések módszerével – meditációban 

Egy adott cél megvalósításához vagy a pánikrohamot okozó helyzet megoldásához szükséges lépéseket olyan kicsi részekre bontjuk, amivel könnyedén meg lehet birkózni, minden egyes lépést gondosan kidolgozva és megtételét sikerként megélve. A következő lépés előtt erőgyűjtés, megpihenés. Egészen addig, amíg a helyzet megnyugtatóan megoldódik. A sokkoló félelem, ami korábban pánikrohamot okozott ezzel a módszerrel kioldható. Sikeresen alkalmaztam agórafóbia és rovar fóbia esetében.

 

Párkapcsolati problémák modellezése meditáció

A képben megjelenik az összes tudatalatti érzelem és ösztön, ami miatt a párkapcsolat problémákkal küzd. A meditáció megmutatja, ki lehet-e javítani a hibákat, van-e közös jövője a kapcsolatnak. Ha igen, ezeket a belső átalakításokat megéljük, ha nem, akkor a meditáció felkészít az elválásra és a következő, magasabb minőségű partnerkapcsolat bevonzására. Minden esetben megvizsgáljuk a két ember között létrejött kötelékeket, milyen ezeknek a belső energetikája, magyarul milyen érzésekre épülnek. A negatív érzések rombolják a személyiséget, mint elfojtott sérelmek, harag, féltékenység, megaláztatás. Minden elvárás a partnerrel szemben köteléket hoz létre, kényszerít és korlátoz. Célunk a harmónia, az őszinteség és az elfogadás növelése a belső munkánkon keresztül.

 

Új párkapcsolat, új munka bevonzása meditáció

Nagyon fontosnak tartom a kudarcok miatt belső hit újra felépítését, az alaptalan félelemek, felesleges ragaszkodások és a téves vágyak kitisztítását. Az Élet mindent megad, aminek a fogadására meg tudsz nyílni, amire készen állsz. A belső blokkok, akadályok viszont minden bevonzásra nagyon erősen és tisztán hatnak, tükröt mutatnak. Meg kell tanulni használni a tükreinket, ha önmagunkban, a bennünk élő Belső Férfi és Belső Nő kapcsolatát rendbe tesszük, minőségi munka és párkapcsolat bevonzható. Ezek a gyakorlatot magasabb szintre tudják hozni a már meglévő kapcsolatot is. 

 

 

Fizikai betegségek gyógyítása, felnőtt, gyermek és háziállat esetében

A lelki okok megtalálása és kioldása az első lépés. Utána gyógyító képi meditációval az adott szerv energetikai megtisztítása, gyógyító energiával való feltöltése és a hibás programok felülírása történik. Ahogy az adott szerv az egészséges működéséhez szükséges programot és energiát megkapja, a gyógyulás látványos gyorsasággal valósul meg. Nagyon fontos tudni, hogy a 7 éves kor alatti gyermekünk és a háziállatunk betegsége belőlünk jön létre, a mi negatív energiánk táplálja és tartja fent a kisgyermek és a háziállat betegségét is, méghozzá azért, mert bizony sokkal jobban fáj nekünk elesettnek látni a gyermekünket és akár a kutyánkat. Jobban fáj, mint ha nekünk magunknak lenne bajunk. Ezért végre bevállaljuk a belső munkát, a lelki feladatot aminek az eredménye, hogy a számunkra igazán fontosak újra egészségesek lehetnek.

 

Akasha technika

Az Akasha a Mindentudás Könyvtára az Univerzumban. A legprofibb módszer információk és tudás megszerzéséhez. Jól használható vizsgákra való felkészülés esetén, ez a gyorstanulás egy speciális formája. Mire lehet még használni? Bármilyen új vállalkozás és szakma megtanulása során ez a leghatékonyabb módszer, mert el lehet veszni az információk tengerében. Ezért fontos, hogy felszabadíthasd az energiáidat, arra tudj fókuszálni, ami a legkreatívabb megoldás. Amikor tudod, hogy mit szeretnél és amire szükséged van az a HOGYAN. Egyszerű és könnyen megtanulható technikákat adok át azoknak, akik online konzultáció során szeretnék ez a szuper módszert megtanulni.

 

 

 

A negatív gondolkodási sémák, az önmagunkról és a világról alkotott kép megváltoztatása

 

A hangulatunkat és a magatartásunkat meghatározza, hogy egy adott dologról hogyan gondolkodunk, eddigi tapasztalatain alapján milyen megküzdési stratégiákat alakítottunk ki, milyen hitrendszerből teremtjük a jövőnket. Ahogy gondolkodunk magunkról, a világról, úgy fogunk viselkedni. Rossz gondolati séma a problémát gerjesztő viselkedést eredményez.

Egy aktuális problémán keresztül utána járunk, hogyan tudjuk az automatikus gondolkodási hibákat megtalálni, a téves hiedelmeket megkérdőjelezni, a leghatékonyabb viselkedési módszereket alkalmazni.

Megmutatom, hogyan lehetséges a konfliktusokat építő módon megoldani, ahol a szemben álló felek mindketten nyerő pozícióba kerülnek. Bármilyen régóta húzódó, elmérgesedett viszony magában rejti a kitisztulás lehetőségét.

A gondolkodási séma megváltoztatása átalakítja a személyiséget, amit a hangulat és a magatartás kedvező irányú változása követ. Jókedvűen, lelkesen, kreatívan, kihívásként kezeljük azokat a gondokat, amik a változtatás előtt mázsás súlyként, átláthatatlan szövevényként akadályozták a céljaink megvalósítását. A sikerélmény öngerjesztő folyamatot indít be az életünkben, ahol a személyiségünkben rejlő erőforrások kibontása a cél, a legmagasabb szinten létrehozható önmegvalósítás.

 

Pozitív megerősítések